Stentofon kommunikasjonsløsningen for å beskytte personalet mot smittsomme sykdommer

Stentofon kommunikasjonsløsningen for å beskytte personalet mot smittsomme sykdommer

I flere tiår har Zenitel hjulpet helseorganisasjoner med å kommunisere. Og nå, mer enn noen gang, er klar og intelligent kommunikasjon på sykehus og andre fasiliteter avgjørende for å beskytte ansatte, pasienter og besøkende. Å unngå kontakt mellom smittede og uinfiserte individer har blitt en viktig prioritering ved helseinstitusjoner av alle slag, og sykehusene har raskt måttet utvikle retningslinjer, prosedyrer og retningslinjer for å støtte dette målet.
Fra å begrense eller helt nekte besøk hos pasienter til å intervjue og evaluere alle som kommer til sykehuset før inngangen, har disse tiltakene en felles tråd: De er designet for å begrense den fysiske interaksjonen mellom mennesker så mye som mulig.
Zenitel har lenge levert kommunikasjonsløsninger til sykehus og andre helseinstitusjoner. Gitt de spesielle hensynene som må tas under pandemier, er det verdt å undersøke hvilken rolle noen av disse løsningene kan spille for å redusere risikoen for virusoverføring.

Utenfor sykehuset
“Før pasienten blir sjekket inn, før en besøkende får lov, før en sykepleier eller lege må fysisk engasjere seg; kommunikasjon er kritisk, ”sa Zenitel produktsjef Thomas Halvorsen. “Zenitel ble bedt om å hjelpe til med forslag til hvordan intelligent kommunikasjonsteknologi raskt kan mobiliseres for å hjelpe med risikoen. Med Zenitels IC-EDGE-løsning, kan vi nå tilby en IP-kommunikasjonsstasjon med utrolig klar lyd som har et innebygd kamera. Disse stasjonene kan aktiveres med en albue eller en fotbryter for å redusere risikoen for forurensning ytterligere. “
Screening pasienter innebærer vanligvis å stille spørsmål om symptomer, nyere reiser og all kontakt med smittede eller muligens infiserte personer. Bruk av intercom-stasjoner forsterker sosial distansering, men gir fortsatt mulighet for både lyd- og videokommunikasjon.


Isolasjonsrom for smittsomme pasienter
Et annet poeng å ta i betraktning ved håndtering av smittsomme sykdommer er viktigheten av å desinfisere sykehusutstyr og -fasiliteter. Pasienter i karantene må kunne kontakte sykehuspersonalet. Men berøringsstasjoner kan lett føre til forurensning. Intercom-stasjoner spesifisert som rens / stasjoner for isolasjonsrom gir omsorgspersoner ekstra beskyttelse. Ved behov kan de integreres i et sykehus-VoIP-system. Disse stasjonene er designet for å være motstandsdyktige mot bakteriell ansamling og andre forurensninger. De er enkle å desinfisere og tåler de fleste kjemikalier.


Installert av din egen IT avdeling
I perioder der det er viktig å begrense ikke-essensiell kontakt, er det spesielt aktuelt å tenke på enkel installasjon. IC-EDGE-suiten er designet for enkel installasjon og vedlikehold av internt personale.
“Innen 30 minutter kan stasjonen installeres av IT-personalet eller en sertifisert integrator,” sa Halvorsen. “Denne brukervennligheten begrenser behovet for eksternt personell å komme inn i lokalene ytterligere.”
Løsningen krever ingen server eller kompleks infrastruktur.


Andre helseinstitusjoner
Ser vi fremover virker det sannsynlig at COVID-19 vil endre måten at ikke bare sykehus, men helseinstitusjoner av alle slag tenker på tilgangskontroll, besøkende ledelse, og kommunikasjon av pasienter og ansatte under pandemier. Pensjonshjem, legekontorer, apotek og andre institusjoner vil også måtte ta noen av disse punktene i betraktning.
Hovedmålet for helseinstitusjoner er og har alltid vært beskyttelse av pasienter. Zenitel er opptatt av å utvikle sikre og pålitelige kommunikasjonsløsninger som lar disse institusjonene utføre arbeidet sitt raskt og effektivt ved å holde viktige kommunikasjonslinjer åpne og drifte.
For mer informasjon om Zenitels løsninger for helsepersonell, klikk her