Intercom Support tilbyr ulike løsninger innen helse og omsorg.  Trådbasert eller trådløst.

Rondish Nexus

Rondish Nexus er et trådløst pasientvarslingssystem basert på en Android-skjermenhet. Den har blitt designet fra grunnen av for å være fleksibel, enkel å programmere, intuitiv å bruke og konkurransedyktig priset. Selv om installasjonen er enkel, er Nexus et profesjonelt designet system med full funksjonalitet.

Rondish sykesignalanlegg


Faci Flexline

Faci  Flexline vårt tradisjonelle sykesignalanlegg, oppfyller alle krav til et avansert og moderne signaleringssystem – uten at dette betyr tykke brukerveiledninger. Sykesignal anlegget er enkelt å installere og det har avanserte muligheter med enkel betjening. Faci er et trådbasert system med tradisjonelle anropspaneler og displayer i korridorene.


Cobs

Et Cobs system er et fremtidsrettet og trådløst system. Systemet har trådløse knapper som varsler til Dect telefoner og Web display. Dect telefonene er robuste og tåler både støt og vann. Telefonen viser alarmer og tilstedemarkeringer og har også egen alarmknapp til bruk for pleierne dersom det er behov for hjelp. Det kan også kommuniseres mellom pleier og beboer ved bruk av Cobs Talk. Med få taste trykk kan pleier komme i toveis samtale med bruker og kan på den måten både berolige brukeren og spare ekstra skritt. 

Cobs Talk brosjyre


EkoCare

EkoCare er et trådløst pasientvarslingssystem bestående av fire komponenter basert på EkoTeks patenterte teknologi. Sykesignalanlegg uten behov for kabling som gir full mobilitet for brukerne. Beboere, pasienter og pleiere kan være sikre på at anropene kommer frem. EkoCare benytter samme frekvensbånd som EkoTek og følgelig benyttes de samme repeaterne for å kommunisere tilbake til standard Hub og Maxi Hub

Se video om EkoCare

Last ned brosjyre


PageCom

2PageCom er et trådløst system som varsler fra kollega til kollega , eller fra pasient til pleier, når det er behov for hjelp.

Systemet krever ikke kostbar infrastruktur eller sentraler, men kun trådløse knapper og personsøkere

Noen bruksområder:
– Trådløs pasientvarsling
– Tannlegekontorer

Last ned brosjyre


Alerta Medical

Alerta Medical har tilbehøret man trenger for å forebygge fall hendelser. Flere varianer av tråkkematter, sensorer for seg og stol samt bevegelses sensor er alle produkter som kan tilkobles sykesignalanlegget. Produktene kan også fungere som fritstående systemer ved bruk av Alterta monitor.

Last ned brosjyre