Intercom Support tilbyr ulike løsninger innen helse og omsorg. Trådbasert eller trådløst.

Rondish Nexus er et trådløst pasientvarslingssystem basert på en Android-skjermenhet. Den har blitt designet fra grunnen av for å være fleksibel, enkel å programmere, intuitiv å bruke og konkurransedyktig priset. Selv om installasjonen er enkel, er Nexus et profesjonelt designet system med full funksjonalitet.

Faci  Flexline vårt tradisjonelle sykesignalanlegg, oppfyller alle krav til et avansert og moderne signaleringssystem. Faci er et trådbasert system med tradisjonelle anropspaneler og displayer i korridorene.

Med Cobs får man et trådløssystem og rolig miljø uten varsling til korridor displayer.

EkoCare er et trådløst pasientvarslingssystem fra Multitone basert på EkoTeks patenterte teknologi. Sykesignalanlegg uten behov for kabling som gir full mobilitet for brukerne.

Assist-e er et rent IP basert sykesignalsystem der rompanelene kommuniserer trådløst via WiFi. HD talekvalitet og meldinger til Smart telefoner.

Alerta Medical har tilbehøret man trenger til forebygging av fall. Flere varianter av tråkkematter, seng/stol sensor og bevegelses sensor er tilbehør som passer til alle sykesignal / Pasientvarslingssystemer. Med Alerta Medical monitoren kan produktene også benyttes som selvstedige systemer.

Stentofon har løsningene for klar og tydelig kommunikasjon der begrensning av smitte er en nødvendighet.  Stentofon har integrerte IP Audio løsninger med toveis høyttalende kommunikasjon for å yte den beste service til sine pasienter og lar de ansatte jobbe så effektivt som mulig.

Personsøkere og trådløse systemer fra Multitone dekker de fleste sikkerhetsapplikasjoner der hurtig og effektiv kommunikasjon er viktig.