Innovaphone IP PBX- VoIP kommunikasjonssystem

Innovaphone IP-PBX eller skyPBX er et kraftfullt og sofistikert VoIP telefonsystem for bedrifter og organisasjoner. I tillegg til alle de telefonfunksjonene man forventer av et moderne telefonsystem, har innovaphone PBX også en perfekt integrert system for Unified Communication (samordnet kommunikasjon).

  • Systemet er enkelt å ta i bruk og tilgjengelig fra enhver type arbeidsplass og plassering.
  • Leveres valgfritt som skyPBX tjeneste eller som lokal PBX – eller også som en kombinasjon

Det komplette innovaphone-systemet inkludert både telefonsentral og Unified Communication, kan valgfritt kjøres som skytjeneste, på innovaphone’s egne Voip gatewayer, eller som virtuell maskin i et vmware miljø. Alle komponentene i gatewayene er utviklet i Tyskland og alle kritiske komponenter er produsert i Europa.

 


Stentofon Pulse

Stentofon Puls er en ideell økonomisk løsning for mindre virksomheter og butikker. Stentofon Puls er et sentralløst system som kan bygges ut fra 2 til 16 brukere . pulse

Basert på Stentofon sin IP teknologi, er Stentofon Puls et sentralløst system som tilbyr en overlegen talekvalitet og mange av de samme funksjonene som er på de store AlphaCom systemene.

Det IP baserte systemet benytter ditt eksisterende datanettverk. Det benytter åpne standarder som SIP, HTTP og XML som gjør det enkelt å benytte 3’dje parts systemer.

Alle Stentofon IP apparater kan benyttes på et Stentofon puls system også spesialapparater tilpasset omgivelsen der de skal brukes.

Last ned brosjyre


telefonerTrådløse telefoner

Dect telefoner og wireless servers kan tilkobles Stentofon Intecom og nesten alle telefonsystemer som en integrert mobil tale løsning. Det er enkelt å installere og påvirker ikke det eksisterende telefonsystemet. DECT wireless servere kan kobles sammen med tradisjonelle telefonsystemer eller mer moderne IP telefon systemer ved bruk av analoge linjer, eller IP.