Stentofon Edge

Stentofon Edge er en ideell økonomisk løsning for mindre virksomheter og butikker. Stentofon Edge er et sentralløst system som kan bygges ut fra 2 til 64 brukere . pulse

Basert på Stentofon sin IP teknologi, er Stentofon Edge et sentralløst system som tilbyr en overlegen talekvalitet og mange av de samme funksjonene som er på de store AlphaCom systemene.

Det IP baserte systemet benytter ditt eksisterende datanettverk. Det benytter åpne standarder som SIP, HTTP og XML som gjør det enkelt å benytte 3’dje parts systemer.

Alle Stentofon IP apparater kan benyttes på et Stentofon puls system også spesialapparater tilpasset omgivelsen der de skal brukes.

Last ned brosjyre

 


telefonerTrådløse telefoner

Dect telefoner og wireless servers kan tilkobles Stentofon Intecom og nesten alle telefonsystemer som en integrert mobil tale løsning. Det er enkelt å installere og påvirker ikke det eksisterende telefonsystemet. DECT wireless servere kan kobles sammen med tradisjonelle telefonsystemer eller mer moderne IP telefon systemer ved bruk av analoge linjer, eller IP.