skoleHar din skole den teknologiske infrastrukturen som skal til For å håndtere kriser og uønskede situasjoner?

Når kritiske situasjoner oppstår er tiden knapp og øyeblikkelig handling påkrevd. Dette gir lærere og administrativt ansatte i norske skoler et særskilt ansvar for å handle før redningsetatene når frem. Gode kommunikasjonsløsninger og kyndig veiledning er viktig for å beskytte og sikre elever og kolleger i denne perioden. Moderne løsninger for kommunikasjon og varsling kan bidra til å redusere skadeomfanget betydelig.

Kritiske situasjoner krever løsninger for kritisk kommunikasjon

Sikkerhet er et område der man bør tenke langsiktig og gjøre investeringer som varer. Ledetråden gjennom over et halvt århundre med utvikling er og har alltid vært å levere produkter med god lydkvalitet. Klar og tydelig tale er essensielt for å kunne gi tydelige beskjeder og unngå misforståelser når tiden er knapp. STENTOFONs stasjoner er svært robuste og tåler røff behandling.

STENTOFON har hatt en viktig rolle i norske klasserom i et halvt århundre, det har vi tenkt til å fortsette med. Vi ønsker å være med på å opprettholde de trygge rammene for læring som tidligere generasjoner har vokst opp med. STENTOFONs løsninger for talevarsling er en naturlig del i dette arbeidet. Derfor deler vi gjerne av vår kompetanse innen kritisk kommunikasjon.

Kontakt oss for mer informasjon eller et uforpliktende møte med skolesikkerhet og talevarsling som tema.

Last ned brosjyre